Въпросителните около операциите на Sofia International остават

4 прочитания
alt

„Пътниците да не се притесняват, те ще летят до Берлин.” – това заявиха от агента Sofia International пред репортер на АЕРО. Екипът на списанието се обади на софийския номер на компанията, от където вдигнаха телефона, въпреки съботния ден. Обаждането бе продиктувано от първите съобщения на пътници, че полетът в петък, 7 май е бил анулиран.

От офиса на компанията не коментираха случая, но отбелязаха, че при някои полети София – Берлин може да се наложи прекачване. На въпроса какво става с Bremenfly, от Sofia International отговориха, че няма да работят за в бъдеще с компанията, тъй като са били некоректни при изпълняване на съвместния им договор. За напред ще се работи с друга компания, но информация за нея не бе дадена.

Служителят на компанията каза, че информация за новата компания ще бъде публикувана съвсем скоро на сайта на Sofia International.

Дейността на Sofia International, които продават билети за полети София – Берлин буди немалко въпроси. Операциите на компанията вървяха безпроблемно до началото на април, когато полетите се извършваха от Hamburg International. След това те трябваше да бъдат поети от Bremenfly, но това не се случи тъй като немската чартърна компания нямаше лиценз. По непотвърдена информация до момента всички пътници закупили билети през Sofia International все пак са летели от или до Берлин.

Свързани теми

Предишна публикация
Министерски съвет одобри летищните концесии
Следваща публикация
Ка-26 отново в небето на България
4 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Няма намерени публикации, свързани с темата

Няма намерени публикации, свързани с темата

Меню