10-те най-четени публикации за 2013 г.

6 прочитания

Кои бяха най-четените публикации на сайта на списание АЕРО за 2013 г.? Екипът ни ви припомня 10-те най-четени публикации за изминалата година.

 

 

 

1.    Нископрелитащ израелски Boeing 707 стряска Централна България Най-четената публикация е новината за нископрилитащи над България израелски цистерни Boeing 707 бе публикувана на 27 май, по време на първия ден на българо-израелското учение „Collector`s Item”.

2.    МиГ-29 в Европа днес Статията от брой 56 за днешната експлоатация на МиГ-29 в Европа заема второ място.

3.    Авиацията и Яно Разказът за пилотската кариера на капитан о.р. Янко „Яно” Янков, която бе публикувана в брой 51 завършва челната тройка на най-четените материали за 2013 г.

4.    За успокоение на ветераните… Репортажът за проведената на 17 януари 2013 г. кръгла маса по въпросите за придобиване на нов боен самолет също се радва на сериозен читателски интерес.

5.    Предизвестен инцидент Инцидентът с МиГ-29УБ борд 11 все още бе гореща тема и една година след него. На първата годишнина от случилото се публикувахме в интернет статията от брой 45.

6.    Белязаният от съдбата Разказът на Ганчо Каменарски за емблематичният български летец от 70-те и 80-те години Георги Йовчев „Йовата” бе публикуван в брой 57.

7.    Ще има повече изправна техника, отколкото заварихме Интервюто с новия министър на отбраната Ангел Найденов бе публикувано в брой 60.

8.    Изтребителната авиация на България – Бъдещето е (не)възможно?! Все така актуалният анализ за състоянието на българската изтребителна авиация бе публикуван в брой 57.

9.    Lufthansa Group придобива „България ер” „Новината” публикувана на 1 април 2013 г. се радваше на рекорден интерес

10.    Ще си купим изтребители…, но друг път Обзорът на случките от декември 2012 г. свързани с неуспешния опит да се купят употребявани изтребители без конкурсна процедура, публикуван в брой  52 завършва десятката на най-четените публикации през 2013 г.

Свързани теми

Предишна публикация
Масово ребрандиране в EADS
Следваща публикация
Textron ще купи Beechcraft
6 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Няма намерени публикации, свързани с темата

Няма намерени публикации, свързани с темата

Меню