Wizz Air ще лети от София до Малага

7 прочитания

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви днес, 20 септември 2017 г., че пуска полет от София до испанския град Малага.

Най-новият маршрут ще стартира на 27 март 2018 г. с полети два пъти седмично – във вторник и събота. Местата по маршрута вече са в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или чрез мобилното приложение WIZZ на цени от 29.99 EUR/58,99 лв. за еднопосочен билет с включени такси, както и безплатен ръчен багаж с максимални размери до 55 x 40 x 23 cm, се посочва в съобщение на компанията.

Малага е пристанищен град в южната част на испанското крайбрежие Коста дел Сол, известен със своите красиви пейзажи, прекрасни плажове, богато културно наследство и отлична кухня. Със средно около 3000 часа слънчево греене на година, Коста дел Сол е популярна туристическа дестинация през цялата година.

Заедно с маршрутите до Братислава, Катания и вътрешната линия до Варна, които стартираха в тазгодишното лятно разписание, Wizz Air вече предлага общо 33 маршрута от софийската си база.

Компанията разполага с осем самолета и екипаж от 300 служители в България.

Свързани теми

Предишна публикация
Депутатът Емил Христов обвини президента в манипулация на изтребителния конкурс
Следваща публикация
Димитър Стоянов: Комисията не ме изслуша, защото не желае да получи реални отговори
7 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Ryanair с 3 млн. пасажера на летище София

Летище София и Ryanair отбеляза 3 милиона пътници на авиокомпанията в България. Най-много са преминалите през летище София – 2,6 млн. за период от последните две години. Това съобщиха от софийското летище.

Четвърто удължаване на срока за подаване на оферти за концесия на летище София

Вчера, 1 февруари 2019 г. министърът на транспорта Росен Желязков с Решение № РК-7, одобри срокът за подаване на оферти за концесиониране на летище София да бъде удължен до 3 април 2019 г.

Wizz Air пуска линия Виена – Варна

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви днес, 9 януари 2018 г., нова база в Австрия и нов маршрут от Варна до Виена.

До два месеца летище София ще бъде пуснато на концесия

Концесията на летище София може да бъде рестартирана до месец и половина – два, заяви транспортният министър Ивайло Московски, цитиран от сайта Investor.bg. Летището отбелязва днес 80 години от създаването си.

Wizz Air внезапно спира полетите до няколко английски летища

Всички полети на нискотарифната авиокомпания Wizz Air от София до Бирмингам, Бристол и Донкастър/Шефийлд ще бъдат преустановени от 6 ноември 2016 г. Това се посочва в становище на компанията в отговор на въпрос на БТА по повод сигнал от клиенти на компанията за отменени резервации за посочените дестинации.

Меню