Adria Airways пуска полети Любляна – София

12 прочитания

Словенската авиокомпания Adria Airways стартира полети от столицата на страната Любляна до летище София. Това ще стане на 25 март 2018 г. с влизането на лятното разписание.

Полетите ще се извършват три пъти седмично – в дните понеделник, четвъртък и неделя. Полетът ще излизат в 12,05 часа местно време от Любляна и ще каца в 14,45 часа местно време в София. Обратният полет е в 15,30 часа с кацане в 16,10 часа.

Билетите за този полет са вече пуснати в продажба при цени от порядъка на €200 за двупосочен полет.

Adria Airways обяви днес общо шест нови дестинации. Освен до София, авиокомпанията ще лети и до Брач, Дубровник, Букурещ, Женева и Хамбург.

Adria Airways в момента оперира с 13 самолета – три A319, три CRJ700 и седем CRJ900. През миналата година авиокомпанията е превозила малко над 1,1 млн. пасажера.

Свързани теми

Предишна публикация
Командирът на ВВС е на посещение в Китай
Следваща публикация
Летище София посреща 6-милионния си пътник
12 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Удължиха срока за подаване на оферти за концесиониране на летище София

Министърът на транспорта Росен Желязков е подписал решение, с което удължава срока за подаване на оферти за концесионирането на летище София с един месец до 22 ноември 2018 г. Това съобщиха днес, 2 октомври, от Министерство на транспорта.

БСП отново атакува концесията на летище София

БСП отново ще направи опит да прекрати концесията на летище София, като внася сигнал до Европейската комисия (ЕК), твърдейки че условията на концесията са фактическа държавна помощ. Това стана ясно днес, 15 януари 2019 г.

Стартира лятното разписание на летище София

От днес, 25 март 2018 г., влиза в сила лятното разписание на летище София с редовните полети до словенската столица Любляна. Те ще се изпълняват три пъти седмично – в понеделник, четвъртък и неделя, от авиокомпанията Adria Airways.

Летище София се похвали с 30% ръст на обслужените пасажери за миналата година

Обслужените пътници през периода са почти шест милиона и половина (6 490 096), което е ръст от 30,3% на годишна база. Изминалата година беше рекордна в историята на столичното летище, заявяват от столичния аеропорт.

Меню