Adria Airways пуска полети Любляна – София

5 прочитания

Словенската авиокомпания Adria Airways стартира полети от столицата на страната Любляна до летище София. Това ще стане на 25 март 2018 г. с влизането на лятното разписание.

Полетите ще се извършват три пъти седмично – в дните понеделник, четвъртък и неделя. Полетът ще излизат в 12,05 часа местно време от Любляна и ще каца в 14,45 часа местно време в София. Обратният полет е в 15,30 часа с кацане в 16,10 часа.

Билетите за този полет са вече пуснати в продажба при цени от порядъка на €200 за двупосочен полет.

Adria Airways обяви днес общо шест нови дестинации. Освен до София, авиокомпанията ще лети и до Брач, Дубровник, Букурещ, Женева и Хамбург.

Adria Airways в момента оперира с 13 самолета – три A319, три CRJ700 и седем CRJ900. През миналата година авиокомпанията е превозила малко над 1,1 млн. пасажера.

Свързани теми

Предишна публикация
Командирът на ВВС е на посещение в Китай
Следваща публикация
Летище София посреща 6-милионния си пътник
5 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

От февруари тръгват полетите София – Одеса

От 2 февруари 2018 г. стартират единствените за България редовни директни полети между София и Одеса. Те ще се изпълняват от България ер, съобщават от авиокомпанията.

Удължиха срока за подаване на оферти за концесиониране на летище София

Министърът на транспорта Росен Желязков е подписал решение, с което удължава срока за подаване на оферти за концесионирането на летище София с един месец до 22 ноември 2018 г. Това съобщиха днес, 2 октомври, от Министерство на транспорта.

Adria Airways взима Сухой Суперджет 100

Словенската авиокомпания Adria Airways е подписала писмо за намерение за придобиването на 15 регионални джета Сухой Суперджет 100. Това бе обявено днес, 26 ноември 2018 г.

Меню