Ryanair започва да лети от София до йорданския град Акаба

16 прочитания

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair ще открие линия от София до йорданския курортен град Акаба на брега на Червено море. Това обявиха днес, 4 февруари 2018 г., от авиокомпанията.

Полетите, които стартират от октомври 2018 г., ще се изпълняват два пъти седмично, но не е обявено в кои дни ще са те. Детайли ще бъдат обявени до края на месеца, когато ще започне продажбата на билети за линията.

Линията София – Акаба е част от обявената днес експанзия на Ryanair в Йордания. От март 2018 г. авиокомпанията започва да лети от йоданската столица Аман до кипърския град Пафос. От октомври 2018 г. дейността ще бъде разширена до 14 линии от Аман и Акаба.

Свързани теми

Предишна публикация
Плевнелиев защити Ненчев по делото за поддръжката на МиГ-29
Следваща публикация
Министър Каракачанов: Инцидентът с C-27J е човешка грешка
16 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Ryanair се оплака от спадащи печалби на фона на ожесточена конкуренция

Иралндската нискотарифна авиокомпания Ryanair съобщи, че за четвърта поредна година печалбите ѝ спадат, като това стана на фона на това, което изпълнителният директор на компанията Майкъл О’Лиъри описва, като „война на изтощение” между нискотарифните превозвачи.

Разследват инцидент със сръбски ATR 72 над България

ATR 72-212A на Air Serbia e претърпял инцидент малко след излитането си от летище София на 26 ноември 2017 г. При инцидента се е откъснал панел от обшивката на машината. Няма пострадали, случаят се разследва.

Авиокаст: Епизод 5

АВИОКАСТ се завръща след дълго отсъствие, този път за постоянно. Първият епизод на подновената поредица…

Половин милион пасажери за летище София през март

През третия месец на 2018 г. летище София е обслужило над половин милион пътници (556 088), което е увеличение от 7,8% спрямо същия месец на миналата година. Това съобщават от столичното летище.

Кризата в Ryanair показа глада за пилоти в нискотарифните авиокомпании

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair хвърли вината върху множество вътрешни причини за това, че в следващите седмици ще бъдат анулирани около 2000 полета, но кризата показа, че има все по-голям за опитен пилотски състав, който все по-трудно се покрива. Това съобщава Reuters.

Меню