Ryanair започва да лети от София до йорданския град Акаба

16 прочитания

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair ще открие линия от София до йорданския курортен град Акаба на брега на Червено море. Това обявиха днес, 4 февруари 2018 г., от авиокомпанията.

Полетите, които стартират от октомври 2018 г., ще се изпълняват два пъти седмично, но не е обявено в кои дни ще са те. Детайли ще бъдат обявени до края на месеца, когато ще започне продажбата на билети за линията.

Линията София – Акаба е част от обявената днес експанзия на Ryanair в Йордания. От март 2018 г. авиокомпанията започва да лети от йоданската столица Аман до кипърския град Пафос. От октомври 2018 г. дейността ще бъде разширена до 14 линии от Аман и Акаба.

Свързани теми

Предишна публикация
Плевнелиев защити Ненчев по делото за поддръжката на МиГ-29
Следваща публикация
Министър Каракачанов: Инцидентът с C-27J е човешка грешка
16 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Летище София посреща 6-милионния си пътник

Днес, 30 ноември 2017 г., летище София посрещна своя пасажер номер 6 000 000. С това столичното летище достигна исторически висини в трафика си и по всичко личи, че преминалите през аеропорта до края на годината ще приближат 6,5 млн.

Прокуратурата отказа да се меси в концесията на летище София

Не е налице законово основание за намеса на прокуратурата по реда на надзора за законност в откритата процедура за концесия на Летище София. Това съобщават от държавното обвинение днес, 7 ноември 2018 г.

Wizz Air стартира четири нови маршрута от София

Wizz Air стартира четири нови маршрута от София. От 25 март до 27 март 2018 г., някои от най-слънчевите дестинации в Европа – Ница, Лисабон, Малага и Атина, ще се присъединят към мрежата WIZZ.

Заради коронавируса „България ер” временно спира полетите си до Милано

Българската авиокомпания „България ер” обяви, че считано от днес, 24 февруари 2020 г., спира да изпълнява полетите си до и от Милано. Превозвачът изтъква ситуацията с новия коронавирус.

Меню