РВД организира дни на отворените врати

822 прочитания

В рамките на един месец ДП РВД ще организира три пъти „Дни на отворени врати“. Те ще се състоят съответно на 25 февруари, 7 март и 29 март 2019 г. Това съобщават от държавното предприятие.

Желаещите да присъстват могат да подават заявки за включване в трите събитияна специалната форма за регистрация в сайта на ДП РВД.

Посетителите ще имат възможност да се запознаят на място с условията, които държавното предприятие предлага за кариено развитие и израстване и да посетят тренажора и оперативната зала, откъдето се обслужва въздушното движение.

Сградата на РВД е със специален режим на достъп и всеки записал се за участие е необходимо да носи документ за самоличност.

ДП РВД вече стартира пролетната кампания за подбор на ръководители на полети. Кандидатите могат да подават документите си онлайн в сайта на предприятието на адрес bulatsa.com, където са описани подробно изискванията и етапите за кандидатстване. Кампанията ще продължи до 30 април 2019 г.

Свързани теми

Предишна публикация
Министър Каракачанов обеща договор за F-16 до края на юни
Следваща публикация
Lockheed Martin се похвали, че новият завод за F-16 е почти готов
822 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Стартира пролетната кампания за набиране на ръководители на въздушното движение

Пролетната кампания за набиране на кандидати за Ръководител на полети в ДП РВД започва от днес, 11 февруари 2019 г. и ще приключи на 30 април 2019 г. Кампанията ще се отличава с улеснен прием на документи, съобщават от РВД.

Взимат мерки за намаляване на шума на летище София

Във връзка с нарастването на въздушния трафик на столичното летище, ДП РВД, ГД ГВА и Летище София предприеха допълнителни мерки за ограничаване на самолетния шум до летище София, влезли в сила от 26 април 2018 г.

Валидираха пощенска марка по случай 50-годишнината на РВД

Пощенска марка по случай 50-годишнината на ДП РВД беше валидирана днес, 15 февруари 2019 г., от министъра на транспорта Росен Желязков, зам.-министъра Димитър Геновски, Генералния директор на РВД Георги Пеев и главния изпълнителен директор на „Български пощи“ Деян Дънешки.

РВД обяви дни на отворени врати

ДП РВД обявява „Дни на отворени врати“ на 29 септември, 3 и 5 октомври 2017 г. за всички желаещи да се запознаят отблизо с професията Ръководител на полети. Това съобщиха от държавното предприятие.

Меню