РВД организира дни на отворените врати

821 прочитания

В рамките на един месец ДП РВД ще организира три пъти „Дни на отворени врати“. Те ще се състоят съответно на 25 февруари, 7 март и 29 март 2019 г. Това съобщават от държавното предприятие.

Желаещите да присъстват могат да подават заявки за включване в трите събитияна специалната форма за регистрация в сайта на ДП РВД.

Посетителите ще имат възможност да се запознаят на място с условията, които държавното предприятие предлага за кариено развитие и израстване и да посетят тренажора и оперативната зала, откъдето се обслужва въздушното движение.

Сградата на РВД е със специален режим на достъп и всеки записал се за участие е необходимо да носи документ за самоличност.

ДП РВД вече стартира пролетната кампания за подбор на ръководители на полети. Кандидатите могат да подават документите си онлайн в сайта на предприятието на адрес bulatsa.com, където са описани подробно изискванията и етапите за кандидатстване. Кампанията ще продължи до 30 април 2019 г.

Свързани теми

Предишна публикация
Министър Каракачанов обеща договор за F-16 до края на юни
Следваща публикация
Lockheed Martin се похвали, че новият завод за F-16 е почти готов
821 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Ден на отворените врати във Враждебна

По случай Празник на авиацията и Военновъздушните сили – 16 октомври, Командването на ВВС организира ден на отворени врати в 16-та транспортна авиогрупа Враждебна на 16 октомври 2017 г. (понеделник).

РВД обяви дни на отворени врати

ДП РВД обявява „Дни на отворени врати“ на 29 септември, 3 и 5 октомври 2017 г. за всички желаещи да се запознаят отблизо с професията Ръководител на полети. Това съобщиха от държавното предприятие.

Ден на отворените врати във Враждебна

Във връзка с Международният ден на авиацията и космонавтиката и 40-ата годишнина от космическия полет на първия български космонавт Георги Иванов, на 12 април 2019 г. (петък) 16-та транспортна авиогрупа Враждебна ще отвори врати за посетители. Това съобщиха оттам.

РВД с рекорден брой обслужени полети за юли

Българското държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение” (ДП РВД) обслужи рекорден брой полети за месец юли. Реализираните полети за месеца са 100 418, което е с 11,51% повече в сравнение с 2017 г., когато техният брой е бил 90 054 полета.

Меню