Су-25 стреля на „Шабла 2020“

513 прочитания

Българските ВВС разпространиха ефектно видео от участието на Су-25 на Съвместните бойни стрелби по въздушни и надводни цели „Шабла 2020“. На кадрите се виждат полетите на Су-25 над Черно море и района на летище Балчик, както и стрелбата с неуправляеми ракетни снаряди по надводни цели.

Кадрите са заснети от камера поставена на един от пилоните под крилото на Су-25УБК.

Монтажът е дело на Александър Рунев.

Свързани теми

Предишна публикация
България се присъедини към инициатива на НАТО за пилотско обучение
Следваща публикация
Флотските спецчасти проведоха парашутна подготовка
513 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Рекорден прием в Долна Митрополия за 2019 г.

Рекордните 15 курсанти по специалност „летец-пилоти” ще приеме през 2019 г. Националният военен университет (НВУ) „Васил Левски”. Това се чете в заповед на министъра на отбраната Красимир Каракачанов от 8 януари 2019 г.

Бригаден генерал Лалов се опасява, че недостатъчния ресурс ще доведе до сериозни проблеми

Командирът на 3-та авиационна база Граф Игнатиево бригаден генерал Иван Лалов изрази опасение, че недостатъчния ресурс на изтребителите МиГ-29 ще доведе до сериозни проблеми в летателната подготовка през следващата година. Това каза той днес, 21 декември 2017 г., пред Нова телевизия.

Ресорните комисии в НС дадоха зелена светлина на ВВВУ

Днес, 17 април 2017 г., две комисии в парламента – по отбрана и образовaние, подкрепиха предложения от Министерския съвет проект на решение за откриване на Висше военновъздушно училище „Георги Бенковски“ в Долна Митрополия от 1 януари 2020 г. Това съобщава „Отбрана”.

Меню