Анализ на подготовката и в Безмер

427 прочитания

Днес, 15 януари 2021 г., в Базата за предно разполагане – Безмер в присъствието на Командира на ВВС генерал-майор Димитър Петров, се проведе анализ на подготовката и дисциплината за 2020 г. Това съобщиха от ВВС.

В мероприятието взеха участие всички офицери от базата, при стриктно спазване на противоепидемиологичните мерки.

Бяха разгледани въпроси по организационното изграждане на базата, по интеграционната дейност и военното сътрудничество и изпълнение на основните мероприятия през изминалата година.

Също така бяха направени основни изводи от дейността на базата, както и се подчертаха основните направления за работа през 2021 г.

Командирът на ВВС генерал-майор Петров изрази своето задоволство от подготовката на базата, както и направи препоръки, в каква посока да бъдат насочени усилията през 2021 г.

Свързани теми

Предишна публикация
Анализ в 24-та авиобаза
Следваща публикация
Министър Каракачанов се похвали с 5 – 6 изправни МиГ-29
427 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Президентът Радев: Ще купим малко на брой, скъпи и орязани F-16

Президентът и върховен главнокомандващ Румен Радев заяви, че правителството се готви да подпише сделка за малко на брой F-16, които са скъпи и с орязани способности. Тези негови критики прозвучаха в предаването „Панорама” по БНТ1 днес, 28 юни 2019 г.

Стартираха анализите във формированията на ВВС

Днес, 10 януари 2018 г., се проведе анализът на дейността през изминалата 2017 г. във Военновъздушна учебна база (ВВУБ) „Георги Бенковски” – Долна Митрополия с участието на командира на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков. Това съобщиха от ВВС.

Докладът за състоянието на Въоръжените сили чертае мрачна картина във ВВС

Приетият от Министерски съвет днес, 24 април 2019 г., „Доклад за състоянието на отбраната и Въоръжените сили на Република България” чертае картина на висока аварийност във ВВС, неизправна авиационна техника техника, остаряла инфраструктура и тежки проблеми в РТВ.

Меню