Анализ на подготовката и в Безмер

427 прочитания

Днес, 15 януари 2021 г., в Базата за предно разполагане – Безмер в присъствието на Командира на ВВС генерал-майор Димитър Петров, се проведе анализ на подготовката и дисциплината за 2020 г. Това съобщиха от ВВС.

В мероприятието взеха участие всички офицери от базата, при стриктно спазване на противоепидемиологичните мерки.

Бяха разгледани въпроси по организационното изграждане на базата, по интеграционната дейност и военното сътрудничество и изпълнение на основните мероприятия през изминалата година.

Също така бяха направени основни изводи от дейността на базата, както и се подчертаха основните направления за работа през 2021 г.

Командирът на ВВС генерал-майор Петров изрази своето задоволство от подготовката на базата, както и направи препоръки, в каква посока да бъдат насочени усилията през 2021 г.

Свързани теми

Предишна публикация
Анализ в 24-та авиобаза
Следваща публикация
Министър Каракачанов се похвали с 5 – 6 изправни МиГ-29
427 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Президентът връчи новите генералските пагони

Днес, 5 май 2018 г., в навечерието на Деня на храбростта и празника на Българската армия – 6 май, държавният глава и върховен главнокомандващ Въоръжените сили Румен Радев връчи пагоните на военнослужещи, удостоени с висше офицерско звание.

Константин Попов: Методиката за оценка на изтребителя трябва да се промени заради повечето участници

Председателят на комисията по отбрана в Парламента и депутат от ГЕРБ Константин Попов заяви, че методиката за оценка и математическия модел за това, трябва да бъде променен заради оценяването на по-голям брой оферти за нови изтребители. Това каза той вчера, 30 май 2018 г., в сутрешния блок на БНТ1.

МО най-накрая избра доставчик на пиротехнически изделия

Министерство на отбраната най-накрая приключи избора на доставчик на барутни заряди и пиротехнически средства за нуждите на ВВС. Решението за избор на победител в процедурата е подписано на 22 март 2019 г. от министъра на отбраната.

Меню