Авиокаст: Епизод 5

181 прочитания

АВИОКАСТ се завръща след дълго отсъствие, този път за постоянно.

Първият епизод на подновената поредица идва под формата на аудио-подкаст и е посветен на текущото развитие на процедурата за концесия на летище София – кой, кой е в този процес, защо се стигна до избора, до който се стигна и нашата скромна прогноза какво да очакваме от тук нататък.

И още – колко асоциации на българската авиация и авиационна индустрия са нужни, за да защитят интересите на сектора пред държавата и международните регулатори и да му осигурят спокоен и висок полет?

Вече можете да ни слушате и гледате в най-популярните подкаст платформи, като не пропускате да се абонирате за АВИОКАСТ в поне една от тях.

Spotify

YouTube

Свързани теми

Предишна публикация
Кой какво обещава?
Следваща публикация
Заради руски самолети над Черно море български МиГ-29 са излетели по тревога
181 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

НАТО-вският E-3A AWACS достигна София

Самолет за далечно радиолокационно откриване и управление E-3A от състава на компонента на НАТО беше демонстриран днес, 5 юни 2018 г., на летище София. Машината с регистрация LX-N90453 кацна точно в 12,30 часа на столичното летище и се придвижи към стоянката където бе показана на представители на българското МО, ВВС и журналисти.

Отново ще има въздушен парад за 6 май

И тази година ще има въздушен парад по случай честването на Деня на храбростта и празника на Българската армия 6 май. Над София ще преминат практически всички изправни типове с които разполага българската военна авиация.

Авиокаст: Епизод 12

В този епизод разглеждаме драмата между 5G и пътническите самолетите – как мобилните мрежи от…

Приеха поправки в Закона за концесиите с цел улесняване процедурата за летище София

Парламентът прие промени в Закона за концесиите на второ четене. Промените са с цел улесняване на процедурата за отдаване на концесия на летище София. Това стана днес, 14 март 2019 г.

Меню