Авиокаст: Епизод 6

215 прочитания

Изборите минаха, а ето го и новият епизод на „Авиокаст“. В него говорим за това, как новата конфигурация в парламента ще се отрази на състоянието на военната ни авиация. Ще има ли големи сътресения? Ще купим ли още F-16? Кой какво обещава в предизборните си програми?

И още – сагата с концесията на летище София продължава – правителството бърза да отложи плащанията на таксите и да бетонира това положение с усвояването на началната концесионна вноска.

Вече можете да ни слушате и гледате в най-популярните подкаст платформи, като не пропускате да се абонирате за „Авиокаст“ в поне една от тях:

Spotify

iTunes

YouTube

Свързани теми

Предишна публикация
Курсанти със самостоятелен полет на PC-9M
Следваща публикация
Музеят на авиацията отбелязва Международния ден на авиацията и космонавтиката
215 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Правителството отпусна 82,51 млн. лева за ремонт на Су-25

Правителството одобри на заседанието си днес, 27 февруари 2019 г., плащане в размер на 82,51 млн. лева по проекта за ремонт и възстановяване на летателната годност на щурмовите самолети Су-25 от състава на българските ВВС.

Президентът наложи вето върху договорите за покупка на F-16

Президентът и върховен главнокомандващ Румен Радев наложи вето върху ратификацията на договорите за покупката на изтребителите F-16, с което те се връщат за ново разглеждане в Народното събрание. Това стана днес, 23 юли 2019 г.

Меню