Авиокаст: Епизод 10

118 прочитания

Новият, 10-ти епизод на подкаста посветен на авиация и космонавтика е вече при вас.

В него, Красимир Грозев от АЕРО и Александър Богоявленски от Авио Форум, говорят за инцидента с Boeing 737 на Ryanair, който бе отклонен от маршрута си и приземен в беларуската столица Минск.
Как и защо бе отклонен самолетът, можеше ли екипажът да направи нещо, носи ли той въобще някаква вина, имало ли е бомбена заплаха, имало ли е изтребител до пътническия самолет и безпрецедентен ли е случая?

На тези и други въпроси ще чуете отговори в новия епизод на Авиокаст, който може да бъде слушан на следните платформи:

Spotify

iTunes

YouTube

Свързани теми

Предишна публикация
Великобритания все пак иска още F-35
Следваща публикация
Официално, Хърватия избра Rafale
118 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Авиокаст: Епизод 14

Как войната между Русия и Украйна ще се отрази на световната гражданска авиация? Какви ще…

Стартира лятното разписание на летище София

От днес, 25 март 2018 г., влиза в сила лятното разписание на летище София с редовните полети до словенската столица Любляна. Те ще се изпълняват три пъти седмично – в понеделник, четвъртък и неделя, от авиокомпанията Adria Airways.

Ryanair открива линия Бургас – Каунас

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair обяви днес, 21 ноември 2017 г., че открива нова линия от Бургас до Каунас. Това съобщиха от оператора.

Сърбия получи четири беларуски МиГ-29

Сръбското МО официално получи четири изтребителя МиГ-29 от Беларус. Церемонията за това се състоя вчера, 25 февруари 2019 г. в „558-ми авиоремонтен завод“ в Барановичи, Беларус.

Договорът за Су-25 забуксува

Договорът за ремонт, удължаване на ресурса и малка модернизация на част от българските щурмови самолети Су-25 започва да буксува и има реалистични опасения, че е възможно той да не се реализира въобще.

Ryanair взима още 25 броя Boeing 737 Max

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair заяви, че поръчва още 25 броя Boeing 737 Max 8, като с това общия брой на поръчаните самолети от новото поколение на 737 достигат 135.

Меню