Авиокаст: Епизод 10

118 прочитания

Новият, 10-ти епизод на подкаста посветен на авиация и космонавтика е вече при вас.

В него, Красимир Грозев от АЕРО и Александър Богоявленски от Авио Форум, говорят за инцидента с Boeing 737 на Ryanair, който бе отклонен от маршрута си и приземен в беларуската столица Минск.
Как и защо бе отклонен самолетът, можеше ли екипажът да направи нещо, носи ли той въобще някаква вина, имало ли е бомбена заплаха, имало ли е изтребител до пътническия самолет и безпрецедентен ли е случая?

На тези и други въпроси ще чуете отговори в новия епизод на Авиокаст, който може да бъде слушан на следните платформи:

Spotify

iTunes

YouTube

Свързани теми

Предишна публикация
Великобритания все пак иска още F-35
Следваща публикация
Официално, Хърватия избра Rafale
118 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Ryanair се съгласява да признае профсъюзите

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair предложи днес, 15 декември 2017 г., да признае профсъюзната дейност сред своите служители. Във своята 32-годишна история компанията системно отказваше да признава пилотските синдикати, но сега Ryanair се изправя пред сериозни стачки в дните около Коледните празници. Това съобщава Reuters.

Ryanair отлага получаването на първите 737 Max

Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви, че отлага доставката на първите пет Boeing 737 Max за края на тази година. Причината за това е, че в момента типът е спрян от полети и доставки не се извършват.

Беларус получи първите два Су-30СМ

Първите два многоцелеви изтребителя Су-30СМ предназначени за беларуските ВВС бяха официално получени днес, 13 ноември 2019 г. Това съобщи беларуското МО.

Авиокаст: Епизод 6

Изборите минаха, а ето го и новият епизод на „Авиокаст“. В него говорим за това,…

Договорът за Су-25 може да се забави

Изпълнението на договора за ремонт, удължаване на ресурса и модернизация на българските Су-25 може да се забави. Това съобщава БГНЕС.

Ryanair отчете рекордна печалба, но има песимистични очаквания

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair отчете рекордна печалба за изминалата финансова година, но заяви, че има очаквания за спад в печалбата, поради покачващи се разходи за гориво и персонал. Това съобщава Reuters.

Меню