Ден на отворените врати в Безмер

298 прочитания

Утре, 1 юни 2021 г. в авиобаза Безмер ще се състои „Ден на отворените врати”. Това съобщават от МО.

От 09,30 до 12,30 ч любителите на авиацията ще имат възможност да се запознаят отблизо с ремонтираните и модернизирани щурмови самолети Су-25, стрелково въоръжение, екипировка, специална и самолетообслужваща техника. Децата ще покажат своя талант на конкурс за рисунка на асфалт, където най-добрите ще бъдат отличени с награди.

Вратите ще бъдат отворени и в други формирования на въоръжените сили, включително формированията от Сухопътни войски в в Стара Загора, Благоевград, Плевен, Смолян, Шумен, Мусачево, Враца, Горна Оряховица и Асеновград.

В град Пловдив в район 2 на Съвместното командване на специалните операции (СКСО) на ул. Ген. Радко Димитриев №2 от 09,30 до 12,00 часа също ще се проведе ден на отворените врати. В София от 10,00 до 16,00 часа Военната академия „Г. С. Раковски“ също ще отвори вратите си, а във Варна от 10,00 до 12,00 часа и от 14,00 до 16,00 часа ще се проведе „Ден на отворени врати” във Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“. Там ще се проведат и демонстрации на работа с безпилотен летателен апарат.

Свързани теми

Предишна публикация
Отново пуснаха обществената поръчка за поддръжка на PC-9 и PC-12
Следваща публикация
Борисов: Радев купи Cougar, затова сега няма медицински вертолети
298 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Отлични стрелби за българските МиГ-29 на Шабла

Днес, 13 юни 2019 г., бе третият ден от участието на екипажите на изтребители МиГ-29 от авиобаза Граф Игнатиево в стрелбите на зенитен полигон „Шабла”, които се провеждат в периода 11-14 юни. Това съобщиха от авиобазата.

„Тракийска пепелянка“ – нещо повече

Тазгодишното издание на българо-американска тренировка от серията „Тракийски“, датираща от началото на десетилетието, беше нещо…
Меню