Авиокаст: Епизод 12

83 прочитания

В този епизод разглеждаме драмата между 5G и пътническите самолетите – как мобилните мрежи от пето поколение влияят на безопасността на полетите и има ли основания за притеснение, какви са разликите в ситуацията между САЩ и Европа и защо.

Още, ще има ли скоро ремонт на учебно-тренировъчните самолети L-39ZA от състава на българските ВВС, защо процедурата се обжалва и кои са заинтересованите страни.

И още, докъде стигна сагата с местенето на най-големия авиационен музей в България от летище Крумово към пловдивския квартал „Тракия“. Нужно ли е това и ще се случи ли въобще?

Spotify

iTunes

YouTube

Свързани теми

Предишна публикация
В близките дни у нас ще бъдат разположени испански Eurofighter
Следваща публикация
Две компании искат да поддържат българските Bell 206
83 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Авиокаст: Епизод 16

Продължение на темата за HEMS – Helicopter Emergency Medical Services в България. Какви бяха и…

Свободен вход в авиационния музей за 12 април

На 12 април 2019 г. (петък) Музеят на авиацията в Крумово, ще отбележи Международния ден на авиацията и космонавтиката с вход свободен от 9,00 до 17,00 часа и специална програма. Това съобщиха оттам.

„Йотов и син” с украински партньори искат да поемат изцяло поддръжката на L-39

Българската компания, занимаваща се с експорт на въоръжение и предоставяне на отбранителни услуги, „Йотов и син България” ООД, в сътрудничество с украински компании и научни организации, даде заявка за пълно поемане на техническата поддръжка на българските учебно-тренировъчни самолети L-39ZA.

„Тракийска пепелянка“ – нещо повече

Тазгодишното издание на българо-американска тренировка от серията „Тракийски“, датираща от началото на десетилетието, беше нещо…

Авиокаст: Епизод 8

Новият епизод на българския аудиокаст посветен на авиация и космонавтика е вече тук. В него…
Меню