Авиокаст: Епизод 13

97 прочитания

Трябваше ли да станем свидетели на поредната, напълно неоправдана, медийна истерия около аварирал пътнически самолет, излитащ от летище София?

Продължаваме темата за придобиването на новите изтребители F-16, с всички политически циркове и подритвания покрай тях, липсата на желание за поемане на политическата отговорност и поредните дози замазвания на проблемните моменти около сделката.

Говорим и за новата-стара въздушна линия между София и Скопие, която роди заглавия за първа страница, но не и реални бизнес и авиационни измерения.

Spotify

iTunes

YouTube

Свързани теми

Предишна публикация
България поднови споразумението си за сътрудничество с ESA
Следваща публикация
Президентът обсъди изграждането на системата за HEMS
97 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Министър Каракачанов: Чакаме решението на КЗК и продължаваме с РСК „МиГ”

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов заяви, че повереното му министерство ще изчака решението на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) и след това ще продължи директните преговори с РСК „МиГ”. Това каза той днес, 28 декември 2017 г. в сутрешния блок на БНТ1.

Швеция обмисля да запази Gripen C/D до 2035 г.

Швеция обмисля да запази част от своя флот от Gripen C/D за по-дълъг период, отколкото сега планирания, с цел запазване на броя бойни самолети, които в момента са на въоръжение в шведските ВВС. Това съобщава Flightglobal.

Dassault предаде първия Rafale на Катар

Френският самолетостроител Dassault предаде първия многоцелев изтребител Rafale на Катар. Церемонията се състоя вчера, 7 февруари 2019 г., в завода на компанията в Мариняк, край Бордо.

Първият сериен Су-57 е почти готов

Първият сериен изтребител от следващо поколение Су-57 е почти готов. Това съобщи заместник-министъра на отбраната на Русия Алексей Криворучко, цитиран от ТАСС.

Меню