Авиокаст: Епизод 24

131 прочитания

От контрабандни полети на малка височина през българо-турската граница, през статистиката за 2022 г. и перспективите за 2023 г. на българските международни летища, до причината за инцидента с българския Су-25 през миналата есен. За всичко това – в новия епизод на „Авиокаст“, който може да се слуша на повечето основни платформи за подкаст:

Spotify

iTunes

YouTube

Авиокаст в Google Podcasts

Свързани теми

Предишна публикация
Първи самостоятелен полет на Су-25 за млад пилот
Следваща публикация
Втори български пилот бе приучен на F-16
131 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Hürkuş-B се разби в Турция

Турбовитлов учебно-тренировъчен самолет TAI Hürkuş-B се разби в Турция. Екипажът се е катапултирал успешно. Това…

Министър Каракачанов: Инцидентът с C-27J е човешка грешка

Грешка на екипажа е причината за инцидента с военния транспортен самолет C-27J Spartan, която стана на 19 януари 2018 г. Това съобщи военният министър Красимир Каракачанов. Инцидентът стана по време на учебен полет от авиобаза Граф Игнатиево.

Катастрофа със Суперджет 100 при аварийно кацане в Москва (обновена)

Пътнически самолет Сухой Суперджет 100 катастрофира днес, 5 май 2019 г., по време на аварийно кацане на московското летище Шереметиево. По последни данни, загинали са 41 души от намиращите се на борда 78. Работи се по версия, че самолетът е поразен от мълния.

Правителството предлага нови такси на летище София

Министерски съвет взе решение за леко намаляване на летищните такси на софийското летище, уеднаквяване на таксите при вътрешни и международни полети, увеличава отстъпките за количеството превозени пасажери, но и запазва еднаквите такси между стария и новия терминал. Това решение бе взето на заседанието на Министерски съвет от днес, 13 декември 2017 г.

Меню