Във ВВС стартираха учебната година

41 прочитания

Днес, 8 януари 2024 г., във формированията на Военновъздушните сили беше дадено началото на подготовката през новата година. Това съобщиха от ВВС.

В базите и подразделенията от състава на българските ВВС бяха проведени церемонии по откриването на учебния процес. Командирите на бази и подразделения представиха приоритетите и предизвикателствата в подготовката през новата година. Като най-важна предпоставка за постигането на успехи те определиха екипната работа и тясната координация между отделните структури. Те очертаха важните моменти по отношение на поддържането, придобиването и усъвършенстването на способностите, като отделиха специално внимание на задачите по участие в национални и международни учения и тренировки, и реализирането на проекти във връзка с модернизацията. Всички бяха единодушни, че годината се очертава да бъде динамична и особено важна за бъдещето на Военновъздушните сили.

Свързани теми

Предишна публикация
Първият медицински вертолет пристига на 15 януари 2024 г.
Следваща публикация
ВВС стартираха анализите за изминалата година
41 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Още живот за българските Су-25

На 26 февруари 2021 г., в присъствието на министъра на отбраната Красимир Каракачанов и заместник-министъра…

ПСС се оплака от липса на спасителни вертолети

Планинска спасителна служба (ПСС) се оплака от липса на специализирани спасителни вертолети, което е наложило провеждане на изключително тежка спасителна операция в Пирин изцяло по земя.

Меню