ВВС стартираха анализите за изминалата година

60 прочитания

Вчера, 11 януари 2024 г. във формированията на българските Военновъздушни сили стартираха анализите на състоянието и подготовката. Това съобщиха от ВВС.

В Базата за командване, управление и наблюдение (КУН) беше поставено началото на анализите за 2023 г. В анализа на Базата участваха командирът на Военновъздушните сили, генерал-майор Димитър Петров, офицери от командването на базата и командири от подчинените формирования.

В своето експозе командирът на Базата, полковник Юрий Луканов, анализира задачите и мероприятията които са изпълнени, като се спря подробно на всички направления, по които е работено през 2023 г. Той отбеляза, че всички мероприятия са изпълнени въпреки трудностите, а през тази година повишаването на подготовката ще продължи. В заключение той пожела на командирите на подчинените формирования много позитивизъм, здраве и успехи през новата година.

Командирът на Военновъздушните сили, генерал-майор Димитър Петров, оцени положително постигнатите резултати, очерта приоритетите и предизвикателствата пред Базата и пожела здрава, мирна и плодотворна 2024 г.

Пак вчера се проведе и анализ на резултатите от дейността на 16-та авиационна база през изминалата година. В мероприятието участва командира на Военновъздушните сили, генерал-майор Петров.

В своя доклад командирът на авиобазата, полковник Лазарин Лазаров направи обективна равносметка на планираните и изпълнени задачи, като подчерта, че освен типичната за формированието висока динамичност, не липсваха и предизвикателства. В заключение полковник Лазаров благодари на личния състав за проявения професионализъм и отговорност.

Командирът на Военновъздушните сили от своя страна използва възможността и даде висока оценка на постигнатите резултати от 16-та авиобаза през 2023 г.

Свързани теми

Предишна публикация
Във ВВС стартираха учебната година
Следваща публикация
Годишен анализ в авиобаза Граф Игнатиево
60 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Нов началник щаб на ВВС

Полковник Милен Донев, който заемаше длъжността „Началник на щаба на военно формирование 28000 – Граф…

L-410 поднови полетите си у нас

На 14 февруари 2019 г. се изпълни полет за летателно приемане на самолет L-410 с борден номер 068 от състава на 16-та транспортна авиационна група. Това съобщиха от ВВС.

Меню