Обновена е VIP залата на Летище Варна

3 прочитания
alt

VIP залата на летище Варна вече посреща своите гости с нова, модерна визия. Ръководен от съвременни тенденции, екип от млади архитекти и проектанти претвори новаторските разбирания в интериора на ВИП залата на летище Варна. При нейното модернизиране са търсени най-новите решения, топло излъчване, изчистен и елегантен стил, цветове, които придават свежест и настроение. Това съобщиха от варненското летище.

Инвестицията за модернизиране на ВИП залата е в размер на над 200 000 лв. През годините във ВИП терминала на летище Варна са обслужвани гости от най-висок ранг. Сред тях са шейхове от различни Арабски емирства, принцове, президенти, премиери от цял свят, световни поп и рок легенди, световни шампиони във Формула 1.

През миналата година броят на гостите бе над 3000, от началото на годината до момента услугите на ВИП залата са използвали 500 посетители. Като комплимент от „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт”  АД първите 10 гости, които са направили  заявка за ВИП залата, ще използват  безплатно нейните услуги. 

Свързани теми

Предишна публикация
Авиофестивал Долна Митрополия ще се проведе на 23 май
Следваща публикация
Днес се открива изложба на умалени модели
3 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Няма намерени публикации, свързани с темата

Няма намерени публикации, свързани с темата

Меню