Wizz Air стартира полети София – Бирмингам

13 прочитания

Нискотарифната компания Wizz Air открива нова линия от София до Бирмингам. Полетите ще започнат от 28 март 2016 г. и ще се извършват два пъти седмично всеки понеделник и петък. Това съобщиха от авиокомпанията.

Новият маршрут е третата нискотарифна линия между София и Обединеното кралство заедно с Лондон – Лутън и Бристол.

С новите полети, Wizz Air сега предлага от София 27 линии до 14 държави. Билетите за полетите на Wizz Air по новата линия до Обединеното Кралство са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com от 79.99 лв. (цена в една посока, с включени данъци и неопционални такси).

„Радваме се да започнем новата година, прибавяйки към мрежата на Wizz Air трети маршрут от София до Обединеното кралство. Новите полети до Бирмингам не само потвърждават ангажимента на Wizz Air към България, но също така разкриват нови възможности за нашите бизнес и туристически пътници да открият Уест Мидландс на ниските ни цени. Съответно, нашите атрактивни тарифи привличат повече туристи към столицата на България, стимулират туризма и свързаните с него сектори, както и засилват бизнес връзките между двете страни”, каза Тамара Мшвениерадзе, мениджър корпоративни комуникации в Wizz Air.  

Свързани теми

Предишна публикация
Министър Ненчев: Ще купуваме руски двигатели, но не от Русия
Следваща публикация
Облитане на МиГ-29 с полски РД-33 (галерия)
13 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Няма намерени публикации, свързани с темата

Няма намерени публикации, свързани с темата

Меню