easyJet създава юбилейна ливрея със снимки на пътници

1 прочитания

easyJet ще създаде празнична ливрея за своите самолети с ликовете на много от нейните пътници. Поводът за това е 20-годишнината на компанията, която ще бъде отбелязана на 10 ноември 2015 г.

В предизвикателството всички пътници, които са летели с easyJet от 1995 г. до сега, могат да споделят любими снимки от почивки и селфи кадри от пътувания в Европа. Събраните фотоси ще бъдат наредени в мозайка, оформяща специалната празнична окраска на самолетите на компанията.

Търговският директор на easyJet Питър Дъфи коментира Искахме да поканим нашите пътници, които имат основна заслуга ние днес да бъдем това, което сме – да споделят интересните моменти от пътувания с нас. Измислихме тази кампания като интригуващ начин да продължим да вдъхновяваме настоящето и бъдещо поколение потребители на еasyJet да създаватследващите 20 години на незабравими истории за пътувания“.

Всяка седмица спечелилите участници ще получават по 2 безплатни билета и накрая техните образи ще бъдат използвани за направата на ливреята.Потребителите могат да участват, като туитват своите снимки на @easyJetс хаштаг #TimeFlies, или чрез качване на снимки на микросайта http://20years.easyjet.com/. Кампанията продължава до 14 октомври 2015 г.  

Свързани теми

Предишна публикация
Airbus откри линията си за крайно сглобяване в САЩ
Следваща публикация
Франция потвърди, че откритите останки на остров Реюнион са от полет MH370
1 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Няма намерени публикации, свързани с темата

Няма намерени публикации, свързани с темата

Меню