easyJet пуска полети София – Берлин

0 прочитания
alt

easyJet открива нова дестинация от  Берлин до София в своята лятна програма през 2013 г. Авиокомпанията ще извършва целогодишно четири пъти седмично полети от София до Берлин – Шьонефелд, с полети четири пъти седмично.

Първият полет ще бъде извършен на 31 март 2013 г., а полетите ще са във вторник, четвъртък, събота и неделя.  Полетите влизат в продажба от днес, 1 ноември, на цени от 31.99 евро за еднопосочен билет, с включени всички такси.

Четирите седмични полета ще заминават от Берлин в  10,55 часа във вторник, четвъртък и неделя, в 12,00 часа в събота, като ще пристигат в София в 14,10 часа всеки ден с изключение на събота (15,15 часа). Обратните полети ще излитат от София в 14,40 часа всеки ден без събота (15,45 часа) и ще кацат в Берлин в 16,00 часа (17,05 часа в събота).

easyJet извършва в момента ежедневни двупосочни полети от Лондон – Гетуик до София, както и три пъти седмично полети от Манчестър до София. Новата дестинация Лондон – Станстед до София ще бъде открита на 16 февруари 2013 г., с полети два пъти седмично (вторник и събота). Всички полети до и от София ще се обслужват на терминал 1 на летище София.  

Свързани теми

Предишна публикация
Министър Ангелов: Су-25 трябва да полети през ноември
Следваща публикация
Зимното разписание на летище Варна
0 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Няма намерени публикации, свързани с темата

Няма намерени публикации, свързани с темата

Меню