Wizz Air няма да взима допълнителни пари за голям ръчен багаж

9 прочитания

Wizz Air няма да начислява допълнителни такси за пренос на голям ръчен багаж в кабината на самолета за всички полети от 29 октомври 2017 г. Това съобщиха от авиокомпанията.

Пътниците ще имат право да носят на борда един ръчен багаж с размери 55 x 40 x 23 cm. Тази чанта се включва в цената на билета.

В момента пътниците на авиокомпанията имаха право да носят безплатно със себе си малък ръчен багаж с размери до 42 х 32 х 25 cm. Големият ръчен багаж с размери до 56 × 45 × 25 cm се заплащаше.

Клиентите, пътуващи на 29 октомври 2017 г. и след тази дата, които вече имат закупен ръчен багаж директно през каналите на Wizz Air, ще получат 120% от платената сума, като кредит по техния WIZZ профил.

Проучване за удовлетвореността на клиентите, показва, че повече от 80% от пътниците на Wizz Air оценяват авиокомпанията високо по отношение на приятелското и професионално обслужването на борда.

Днес авиокомпанията обяви също нова опция към услугата WIZZ Priority. От днес за всички полети WIZZ Priority включва – качване с предимство на борда, пътниците могат да носят в кабината една допълнителна малка чанта (с максимални размери 40 x 30 x 18 cm) и от 29 октомври, гарантираме, че ръчният багаж ще бъде разположен в кабината (също за пътниците при покупка на WIZZ Go, WIZZ Plus и WIZZ Privilege Pass).

Свързани теми

Предишна публикация
„Комисията „Gripen” изслуша трима бивши министри на отбраната
Следваща публикация
Български Ми-17 ще помага за пожарогасене в Черна гора (допълнена)
9 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Няма намерени публикации, свързани с темата

Няма намерени публикации, свързани с темата

Меню