Ryanair пуска полети София – Единбург

13 прочитания

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair Обяви днес, 27 февруари 2018 г., че със зимното си разписание ще стартира полети по линията София – Единбург. Билетите са в продажба от днес.

Линията започва от 28 октомври 2018 г. Полетите ще са два пъти седмично – в дните неделя и сряда. Самолетите ще излитат в 14,40 часа местно време от шотландския град и ще се приземяват в София в 20,20 часа. Обратният полет ще излита в 20,45 часа и ще се приземява в Единбург в 22,30 часа.

В началото на месеца Ryanair обяви, че с влизане в сила на зимното си разписание на 2018 г., започва полети от София до йорданския курортен град Акаба на брега на Червено море. Полетите са в дни четвъртък и събота.

Свързани теми

Предишна публикация
Създава се нова авиокомпания в България
Следваща публикация
Пускат обществена поръчка за поддръжка на Bell 206
13 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Авиокаст: Епизод 10

Новият, 10-ти епизод на подкаста посветен на авиация и космонавтика е вече при вас. В…

Ryanair се изправя пред вълна от стачки

Няколко отделни стачки на пилотския и кабинния състав ще затруднят работата на ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair в последния месец на годината. За сега не е известно дали това ще се отрази на превозите от и до България.

Shell ще доставя гориво на летище София

Съвместна компания на Shell Overseas Holdings и Motor Oil (Hellas) Corinth Refineries ще доставя авиационно гориво за летище София. Доставчик ще бъде Shell & MON Aviation Fuels Bulgaria, което е 100% дъщерно дружество на двете компании. Това съобщиха от компанията.

Меню