Ryanair пуска полети София – Единбург

13 прочитания

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair Обяви днес, 27 февруари 2018 г., че със зимното си разписание ще стартира полети по линията София – Единбург. Билетите са в продажба от днес.

Линията започва от 28 октомври 2018 г. Полетите ще са два пъти седмично – в дните неделя и сряда. Самолетите ще излитат в 14,40 часа местно време от шотландския град и ще се приземяват в София в 20,20 часа. Обратният полет ще излита в 20,45 часа и ще се приземява в Единбург в 22,30 часа.

В началото на месеца Ryanair обяви, че с влизане в сила на зимното си разписание на 2018 г., започва полети от София до йорданския курортен град Акаба на брега на Червено море. Полетите са в дни четвъртък и събота.

Свързани теми

Предишна публикация
Създава се нова авиокомпания в България
Следваща публикация
Пускат обществена поръчка за поддръжка на Bell 206
13 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

ГВА започна проверка на Wizz Air, от компанията пуснаха извънреден полет за справяне с оувърбукинга

Министърът на транспорта Ивайло Московски разпореди на ГД „Гражданска въздухоплавателна администрация“ (ГД ГВА) да извърши проверка на ситуацията с полетите на авиокомпания Wizz Air. Това съобщиха от транспортното министерство.

Участва ли турска фирма в процедурата за концесиониране на летище София?

Участва или не турска фирма в процедурата по концесиониране на софийското летище и дали тази фирма е вече предопределена за победител. Тази полемика се разгоря днес, 10 май 2019 г., след като вчера бяха отворени офертите на участничките в процеса.

Меню