Ryanair пуска полети София – Единбург

8 прочитания

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair Обяви днес, 27 февруари 2018 г., че със зимното си разписание ще стартира полети по линията София – Единбург. Билетите са в продажба от днес.

Линията започва от 28 октомври 2018 г. Полетите ще са два пъти седмично – в дните неделя и сряда. Самолетите ще излитат в 14,40 часа местно време от шотландския град и ще се приземяват в София в 20,20 часа. Обратният полет ще излита в 20,45 часа и ще се приземява в Единбург в 22,30 часа.

В началото на месеца Ryanair обяви, че с влизане в сила на зимното си разписание на 2018 г., започва полети от София до йорданския курортен град Акаба на брега на Червено море. Полетите са в дни четвъртък и събота.

Свързани теми

Предишна публикация
Създава се нова авиокомпания в България
Следваща публикация
Пускат обществена поръчка за поддръжка на Bell 206
8 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Авиокаст: Епизод 24

От контрабандни полети на малка височина през българо-турската граница, през статистиката за 2022 г. и…

Всички кандидати са допуснати до участие в процедурата по избор на концесионер на летище София

Всичките петима кандидати са допуснати за участие в процедурата по избор на концесионер на летище София. Това стана днес, 9 май 2019 г., след като бяха отворени офертите им в Министерство на транспорта.

Стартира лятното разписание на летище София

От днес, 25 март 2018 г., влиза в сила лятното разписание на летище София с редовните полети до словенската столица Любляна. Те ще се изпълняват три пъти седмично – в понеделник, четвъртък и неделя, от авиокомпанията Adria Airways.

Меню