Ryanair пуска полети София – Единбург

13 прочитания

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair Обяви днес, 27 февруари 2018 г., че със зимното си разписание ще стартира полети по линията София – Единбург. Билетите са в продажба от днес.

Линията започва от 28 октомври 2018 г. Полетите ще са два пъти седмично – в дните неделя и сряда. Самолетите ще излитат в 14,40 часа местно време от шотландския град и ще се приземяват в София в 20,20 часа. Обратният полет ще излита в 20,45 часа и ще се приземява в Единбург в 22,30 часа.

В началото на месеца Ryanair обяви, че с влизане в сила на зимното си разписание на 2018 г., започва полети от София до йорданския курортен град Акаба на брега на Червено море. Полетите са в дни четвъртък и събота.

Свързани теми

Предишна публикация
Създава се нова авиокомпания в България
Следваща публикация
Пускат обществена поръчка за поддръжка на Bell 206
13 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Кризата в Ryanair показа глада за пилоти в нискотарифните авиокомпании

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair хвърли вината върху множество вътрешни причини за това, че в следващите седмици ще бъдат анулирани около 2000 полета, но кризата показа, че има все по-голям за опитен пилотски състав, който все по-трудно се покрива. Това съобщава Reuters.

Ryanair открива линия Бургас – Каунас

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair обяви днес, 21 ноември 2017 г., че открива нова линия от Бургас до Каунас. Това съобщиха от оператора.

Авиокаст: Епизод 10

Новият, 10-ти епизод на подкаста посветен на авиация и космонавтика е вече при вас. В…

Ryanair се оплака от спадащи печалби на фона на ожесточена конкуренция

Иралндската нискотарифна авиокомпания Ryanair съобщи, че за четвърта поредна година печалбите ѝ спадат, като това стана на фона на това, което изпълнителният директор на компанията Майкъл О’Лиъри описва, като „война на изтощение” между нискотарифните превозвачи.

Ryanair открива база в Бургас

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair обяви днес, 19 септември 2017 г., че считано от март догодина ще открие нова база на летище Бургас. Това ще е втората база на авиокомпанията в България и 87-мата въобще.

Ryanair започна да анулира полети за да се справя с огромните натрупани закъснения

Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви, че ще анулира десетки полети всекидневно в следващите шест седмици за да се справи с хроничните закъснения, които се генерират в последните дни.

Меню