Ново издание на антологията „Поети, родени да летят“

407 прочитания

През 2019г. бе издадена една много луксозна, уникална по рода си антология „Поети, родени да летят“. Стиховете в антологията са на дванадесет военни летци-поети – офицери от резерва.

Те не са завършили българска филология или други литературни специалности, а ВНВВУ „Георги Бенковски“. Те са военни летци по професия и поети по дарба. За всеки един от тях стиховете са едно докосване до съвършеното, прекрасно и неповторимо опиянение от полета! На мигове, които са преживели в своя втори дом – небесната синева! Всеки един от тях по различен свой начин изживява и обожествява небето, в което лети.

Антологията „Поети, родени да летят“ съдържа 225 страници. Издадена е с твърди облечени в кадифе корици, външна плътна хромирана подвързия и сребърна промазка на тялото. Върху паус са отпечатани фотографиите на всеки от включените поети, характерен водещ стих от техните стихотворения и силуетите на самолетите на които са летели. Стиховете в антологията са отпечатани на луксозна плътна италианска хартия „фабио“.

Определено може да се каже, че такава стихосбирка, с посочените екстри, до сега не се е предлагала на нашия книжен пазар. Aнтологията „Поети, родини да летят“ е един великолепен подарък за близки в семейството и приятели.

За желаещите да я притежават (цена – 20 лв.), контакт за нейното закупуване:

bad_plovdiv2015@abv.bg;
vionood@gmail.com;
0878 551 041
0889 429 332

Свързани теми

Предишна публикация
110 години от първото палубно кацане
Следваща публикация
Tomcat на половин век
407 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Стартира съвместната подготовка „Green Bridge 2018”

Екипажи на изтребители МиГ-29 от състава на авиобаза Граф Игнатиево и F-16 от състава на гръцката авиобаза Неа Анхиалос, започват от днес, 11 септември 2018 г., участието си в съвместни полети „Green Bridge 2018”.

Меню