Ден на отворените врати във Враждебна

98 прочитания

По случай Празник на авиацията и Военновъздушните сили – 16 октомври, Командването на ВВС организира ден на отворени врати в 16-та транспортна авиогрупа Враждебна на 16 октомври 2017 г. (понеделник).

Събитието ще се състои от 10,00 до 15,00 часа. Присъстващите ще могат да разгледат статичен показ на авиационна техника – транспортни самолети C-27J Spartan, PC-12, Ан-30, L-410 и Ан-26. В някои от самолетите ще може да се влиза.

Транспортната авиогрупа се намира в северния район на летище София. Достъпът до нея става по ул. „8-ма”, пресечка на бул. Ботевградско шосе.

Свързани теми

Предишна публикация
Президентът Радев: Политиците не трябва да се крият зад хората с пагон
Следваща публикация
Правителството удължи съвместния „ер полисинг” с Италия
98 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Разследването на катастрофата с Ми-17 приключи, но МО засекрети резултатите

Комисията за разследване на авиационното произшествие с вертолет Ми-17 завърши своята работа с доклад за възможните причини. Това съобщи МО днес, 9 юли 2018 г., но от военното ведомство не съобщават за резултатите и обявиха, че докладът е „поверителен”.

ВВС се готви за утрешния парад (галерия)

Българските Военновъздушни сили се готвят за участието си в утрешния парад по случай Деня на Храбростта и празника на Българската армия. Те ще участват освен с представителен блок и със самолети, вертолети и зенитни комплекси.

Меню