България ер увеличава полетите до Тел Авив

34 прочитания

Националният превозвач България ер добавя нова пета честота на полета си до Тел Авив от юли 2018 година. Това съобщиха от авиокомпанията.

С нея авиокомпанията ще лети директно между София и Тел Авив пет пъти в седмицата. Новият полет ще се изпълнява всеки петък, стартирайки от 6 юли и продължавайки до 28 септември 2018 г.

Авиокомпанията се радва на непрестанен интерес към дестинацията, твърдят от България ер, поради което увеличава честотата на полетите си до втория по големина град в Израел.

Свързани теми

Предишна публикация
Полша възстанови полетите с МиГ-29
Следваща публикация
УКРИНМАШ обжалва решението на КЗК пред ВАС
34 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Авиокаст: Епизод 5

АВИОКАСТ се завръща след дълго отсъствие, този път за постоянно. Първият епизод на подновената поредица…

Ryanair с 3 млн. пасажера на летище София

Летище София и Ryanair отбеляза 3 милиона пътници на авиокомпанията в България. Най-много са преминалите през летище София – 2,6 млн. за период от последните две години. Това съобщиха от софийското летище.

Взимат мерки за намаляване на шума на летище София

Във връзка с нарастването на въздушния трафик на столичното летище, ДП РВД, ГД ГВА и Летище София предприеха допълнителни мерки за ограничаване на самолетния шум до летище София, влезли в сила от 26 април 2018 г.

Стартираха полетите Баку – София

Днес, 16 януари 2018 г., стартираха редовните полети по линията свързваща столиците на България и Азербайджан. Полетите се осъществяват от азербайджанската авиокомпания Buta Airways.

Удължиха срока за подаване на оферти за концесиониране на летище София

Министърът на транспорта Росен Желязков е подписал решение, с което удължава срока за подаване на оферти за концесионирането на летище София с един месец до 22 ноември 2018 г. Това съобщиха днес, 2 октомври, от Министерство на транспорта.

Ryanair пуска полети София – Единбург

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair Обяви днес, 27 февруари 2018 г., че със зимното си разписание ще стартира полети по линията София – Единбург. Билетите са в продажба от днес.

Меню