База КУН отбеляза шестата си годишнина

76 прочитания

Днес, 3 юни 2018 г. с общ строй на Базата за командване, управление и наблюдение (База КУН) на Военновъздушните сили беше отбелязана нейната шеста годишнина. Това съобщават от ВВС.

Поводът събра на едно място всички командири от формирането й до настоящия момент, а именно бригаден генерал Пламен Богданов, бригаден генерал Васил Лазаров и полковник Христо Ганецовски. Те обсъдиха проблемни въпроси по организацията на работата на База КУН и решаването на предстоящи въпроси, при което генералите споделиха своя опит.

Командирът на базата полковник Ганецовски, с кратко слово представи пътя от формирането ѝ, предизвикателствата пред настоящето и проектите за развитие, чрез които базата ще постигне и поддържа заявените способности. На отличилите се военнослужещи и цивилни служители бяха връчени грамоти, а на новопроизведените – пагони за следващо звание. В заключение командирът пожела здраве и оптимизъм на личния състав. Той увери, че както до сега, така и занапред хората и тяхната подготовка ще са в основния фокус на внимание на командването, защото те са най-важния ресурс за бъдещето развитие на базата.

Свързани теми

Предишна публикация
Командирът на ВВС участва в симпозиум на НАТО
Следваща публикация
Аерофлот откри целогодишна линия Москва – Бургас
76 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Полетите в Граф Игнатиево са спрени

Полетите в авиобаза Граф Игнатиево са били спрени рано сутринта днес, 24 октомври 2017 г., поради това, че летателният състав масово е докладвал, че се чувства психологически непригоден за полети. Бойното дежурство продължава да се носи. Това научи АЕРО от собствени източници.

Меню