РВД обяви дни на отворени врати

7 прочитания

ДП РВД обявява „Дни на отворени врати“ на 29 септември, 3 и 5 октомври 2017 г. за всички желаещи да се запознаят отблизо с професията Ръководител на полети. Това съобщиха от държавното предприятие.

За да станете част от събитието, трябва да се регистрирате на сайта на BULATSA – www.bulatsa.com.

Посетителите ще имат възможността да присъстват на презентация от експерти на компанията и да наблюдават в реално време работата на Районния център за обслужване на въздушното движение и тренажорите за обучение на ръководителите на полети.

Сградата е със специален режим на достъп и затова всеки записал се за участие на съответната дата трябва да носи документ за самоличност.

Събитието е част от кампанията за есенен подбор на кандидати за Ръководител на полети, която ще продължи до 15 октомври. Следващата сесия ще бъде през пролетта на 2018 г.

Свързани теми

Предишна публикация
Вертолети на ВВС отново гасят горски пожари
Следваща публикация
Започна учебната година за факултет „Авиационен”
7 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

„Дни на отворени врати“ в ДП РВД

Държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение” стартира пролетната сесия за набиране на кандидати за Ръководители на полети с „Дни на отворени врати“ на 28 февруари и 7 март 2018 г. Това съобщават от предприятието.

Валидираха пощенска марка по случай 50-годишнината на РВД

Пощенска марка по случай 50-годишнината на ДП РВД беше валидирана днес, 15 февруари 2019 г., от министъра на транспорта Росен Желязков, зам.-министъра Димитър Геновски, Генералния директор на РВД Георги Пеев и главния изпълнителен директор на „Български пощи“ Деян Дънешки.

РВД се похвали със засилен трафик

ДП РВД обслужи 331 464 полета през летния сезон (1 май – 31 август) на тази година. Това е с 4,2 % повече от регистрираните през миналата година. Това съобщиха от държавното предприятие.

Взимат мерки за намаляване на шума на летище София

Във връзка с нарастването на въздушния трафик на столичното летище, ДП РВД, ГД ГВА и Летище София предприеха допълнителни мерки за ограничаване на самолетния шум до летище София, влезли в сила от 26 април 2018 г.

Меню