Wizz Air пусна опция за запазване на билет без име на пасажера

14 прочитания

Унгарската нискотарифна авиокомпания Wizz Air въвежда нова услуга, която позволява на клиентите да правят нова резервация, без да включват имената на всички пътници. Продуктът е разработен за клиенти, които искат предварително да си резервират полет на ниски цени, но още не са сигурни с кого ще пътуват.

Новата функция на авиокомпанията е достъпна от днес и се нарича Flexible Travel Partner („Гъвкав избор на партньор за пътуване“). При закупуване на услугата клиентите на Wizz Air трябва въведат името само на един пътник, но могат да резервират билети за до девет допълнителни пасажери, без да включват имената им в момента на резервацията. Клиентите могат да предоставят допълнителните имена във всеки един момент чрез достъп до онлайн резервацията си преди момента на чекирането онлайн.

Новата услуга Flexible Travel Partner на Wizz Air се предлага срещу такса от 10 евро за пътник/полет.

Онлайн чекирането на Wizz Air е налично от 30 дни до 3 часа преди планирания час на заминаване, ако сте направили резервация преди 15 август 2017 г. или сте закупили място по време на резервацията си на или след 15 август 2017 г.

Ако не сте закупили никакви места с резервацията си, направена след 15 август 2017 г., чекирането ще може да бъде извършено само 48 часа преди заминаването. За двупосочни полети, за които не са закупени места, чекирането за полета на връщане започва, след като започне чекирането за полета на отиване, до 15 дни преди излитането на полета, пише на сайта на превозвача.

Свързани теми

Предишна публикация
Катар заяви желание да купи Eurofighter
Следваща публикация
Казахстан купува още 12 броя Су-30СМ
14 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Wizz Air внезапно спира полетите до няколко английски летища

Всички полети на нискотарифната авиокомпания Wizz Air от София до Бирмингам, Бристол и Донкастър/Шефийлд ще бъдат преустановени от 6 ноември 2016 г. Това се посочва в становище на компанията в отговор на въпрос на БТА по повод сигнал от клиенти на компанията за отменени резервации за посочените дестинации.

Wizz Air стартира четири нови маршрута от София

Wizz Air стартира четири нови маршрута от София. От 25 март до 27 март 2018 г., някои от най-слънчевите дестинации в Европа – Ница, Лисабон, Малага и Атина, ще се присъединят към мрежата WIZZ.

Wizz Air стартира ежедневни полети София – Атина

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви нов маршрут от България. С ежедневни полети, стартиращи на 25 март 2018 г., най-новата линия на Wizz Air ще свърже София със столицата на Гърция, Атина.

Wizz Air ще лети от София до Малага

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви днес, 20 септември 2017 г., че пуска полет от София до испанския град Малага.

ГВА започна проверка на Wizz Air, от компанията пуснаха извънреден полет за справяне с оувърбукинга

Министърът на транспорта Ивайло Московски разпореди на ГД „Гражданска въздухоплавателна администрация“ (ГД ГВА) да извърши проверка на ситуацията с полетите на авиокомпания Wizz Air. Това съобщиха от транспортното министерство.

Меню