Ryanair откри своя база на летище Бургас

80 прочитания

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair откри днес, 27 март 2018 г., своята 87-ма база, която се намира на летище Бургас.

Ryanair ще базира в Бургас един Boeing 737-800, което е инвестиция от $100 млн. и открива 11 линии от и до бургаското летище. Това е втората база на компанията у нас, след софийската.

Новите дестинации са Братислава (два пъти седмично), Дюселдорф Везе (два пъти седмично), Франкфурт-Хан (два пъти седмично), Краков (два пъти седмично), Мюнхен Меминген (два пъти седмично), Милано Бергамо (два пъти седмично), Рига (два пъти седмично), Жешов (веднъж седмично), Тел Авив (два пъти седмично), Варшава Модлин (два пъти седмично) и Каунас (веднъж седмично).

Очаква се годишно авиокомпанията да превозва 250 000 пасажери от и до летище Бургас. Полетите ще се запазят и в рамките на зимното разписание, което важи до края на март 2019 г.

Свързани теми

Предишна публикация
Избраха концесионер на летище Пловдив
Следваща публикация
Wizz Air стартира четири нови маршрута от София
80 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Стачките в Ryanair показват порочните практики в бранша

Хиляди пътници остана блокирани на редица летища в Европа между 10 и 12 август 2018 г. заради стачката на пилотите на една от най-популярните през последните години нискотарифни авиокомпании – ирландската Ryanair, която е и най-големият авиопревозвач в Европа.

Ryanair открива линия Бургас – Каунас

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair обяви днес, 21 ноември 2017 г., че открива нова линия от Бургас до Каунас. Това съобщиха от оператора.

Ryanair се оплака от спадащи печалби на фона на ожесточена конкуренция

Иралндската нискотарифна авиокомпания Ryanair съобщи, че за четвърта поредна година печалбите ѝ спадат, като това стана на фона на това, което изпълнителният директор на компанията Майкъл О’Лиъри описва, като „война на изтощение” между нискотарифните превозвачи.

Ryanair пуска полети София – Единбург

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair Обяви днес, 27 февруари 2018 г., че със зимното си разписание ще стартира полети по линията София – Единбург. Билетите са в продажба от днес.

Ryanair се изправя пред вълна от стачки

Няколко отделни стачки на пилотския и кабинния състав ще затруднят работата на ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair в последния месец на годината. За сега не е известно дали това ще се отрази на превозите от и до България.

Меню