Анализ и в 12-та авиобаза

88 прочитания

Днес, 16 януари 2024 г., в 12-та авиационна база Долна Митрополия се проведе годишен анализ, на който бяха отчетени резултатите от подготовката, войсковия ред и дисциплина през 2023 г. Това съобщиха от авиобазата.

Командирът на 12-та авиационна база – полковник Петър Банков направи обективна равносметка на извършената дейност през изминалата година и анализира резултатите от изпълнението на поставените задачи.

„Събитията през изминалата година, проведените мероприятия, ресурсните ограничения и постигнатите резултати ми дават достатъчно основание да определя 2023-та като ползотворна, натоварена и изключително динамична за дейността на 12-та авиационна база. Вложените безрезервни усилия от личният състав при изпълнение на поставените задачи, създадената добра организация, търсенето на рационални и гъвкави решения, в съчетание с оказаната помощ от командването на Военновъздушните сили, способстваха за постигане на високи резултати през изминалата годината”.

В заключение той изказа благодарност към командването и личния състав за положените усилия и отговорност, за добре свършената работа и проявен професионализъм. Пожела им здраве, увереност и сили за още по-успешна и ползотворна 2024 година.

Свързани теми

Предишна публикация
Министър Тагарев: Първият F-16 идва в България през следващата пролет
Следваща публикация
Първа зенитно-ракетна база с анализ за 2023 г.
88 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Канадска компания купува FA-50

Канадската компания ITPS Canada, която предоставя военни услуги, ще купи двуместните леки изтребители KAI FA-50.…
Меню