Анализ и в 12-та авиобаза

60 прочитания

Днес, 16 януари 2024 г., в 12-та авиационна база Долна Митрополия се проведе годишен анализ, на който бяха отчетени резултатите от подготовката, войсковия ред и дисциплина през 2023 г. Това съобщиха от авиобазата.

Командирът на 12-та авиационна база – полковник Петър Банков направи обективна равносметка на извършената дейност през изминалата година и анализира резултатите от изпълнението на поставените задачи.

„Събитията през изминалата година, проведените мероприятия, ресурсните ограничения и постигнатите резултати ми дават достатъчно основание да определя 2023-та като ползотворна, натоварена и изключително динамична за дейността на 12-та авиационна база. Вложените безрезервни усилия от личният състав при изпълнение на поставените задачи, създадената добра организация, търсенето на рационални и гъвкави решения, в съчетание с оказаната помощ от командването на Военновъздушните сили, способстваха за постигане на високи резултати през изминалата годината”.

В заключение той изказа благодарност към командването и личния състав за положените усилия и отговорност, за добре свършената работа и проявен професионализъм. Пожела им здраве, увереност и сили за още по-успешна и ползотворна 2024 година.

Свързани теми

Предишна публикация
Министър Тагарев: Първият F-16 идва в България през следващата пролет
Следваща публикация
Първа зенитно-ракетна база с анализ за 2023 г.
60 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

ВВС извършиха нова донорска задача

Вчера, 14 декември 2018 г., сутрин самолет C-27J Spartan от състава на транспортна авиогрупа Враждебна излетя за летище Варна в изпълнение на специална задача. Това съобщиха от МО.

Аеромедицинска задача за C-27J

Днес, 6 февруари 2024 г., военнотранспортен самолет C-27J Spartan извърши медицински полет от Германия и…

Приключи съвместния „ер полисинг” с италианските ВВС

С церемония в авиобаза Граф Игнатиево бе отбелязан днес, 31 октомври 2017 г., краят на съвместната охрана на въздушното пространство от българските и италиански Военновъздушни сили. Това съобщават от ВВС.

Меню