Появиха се снимки на деветия прототип на Су-57

35 прочитания

Деветият прототип на руския изтребител от следващо поколение Су-57 бе пребазиран в изпитателния център „Громов”, в Жуковский, което даде възможност за поява на първите снимки на машината.

Самолетът, който има означение Т-50-11 и борден номер 511, е излетял от заводското си летище в Комсомолск на Амур и е прелетял до Жуковский с междинно кацане в Новосибирск. На машината се виждат два допълнителни резервоара. За първи път самолетът се появи с такива през май 2017 г.

Деветият летящ прототип е изпълнил първия си полет на 6 август 2017 г. Той е вторият прототип, който полита през тази година. Т-50-9 дебютира през април.

Свързани теми

Предишна публикация
Полетя първият A330 MRTT за френските ВВС
Следваща публикация
Франция не иска да участва в белгийския изтребителен конкурс и вместо това направи директна оферта
35 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Антон Тодоров пренесе атаките за Gripen срещу президентската администрация

Емблематичният депутат от ГЕРБ Антон Тодоров пренесе атаките си по новите изтребители за ВВС от президента Радев към членове на неговата администрация. Днес, 27 септември 2017 г., депутатът обвини началника на кабинета на президента Иво Христов, че е чел класифицирани документи във връзка с предложение за продажба на нови F-16 от страна на Lockheed Martin.

България и Гърция ще си сътрудничат в охраната на въздушното пространство на Македония

България и Гърция да си сътрудничат при охраната на въздушното пространство на Северна Македония. За това са се споразумели българският президент Румен Радев и гръцкия премиер Кириакос Мицотакис, по време на двустранната им среща в Атина провела се днес, 10 октомври 2019 г.

Министър Каракачанов поиска чисто нови изтребители и ремонт за наличните

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов изрично заяви, че желае да се купят само чисто нови изтребители и в същото време да се инвестира в пълен ремонт на наличните бойни самолети във ВВС. Това заяви той днес, 30 септември 2017 г., в интервю по Нова телевизия.

Министър Каракачанов: С влизането на новия изтребител няма да свалим веднага МиГ-29 от въоръжение

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов каза, че влизането на въоръжение на нов изтребител не означава, че веднага ще бъде свален от въоръжение МиГ-29. Това изказване направи той днес, 19 април 2018 г., след заседанието на КСНС.

Меню