Появиха се снимки на деветия прототип на Су-57

34 прочитания

Деветият прототип на руския изтребител от следващо поколение Су-57 бе пребазиран в изпитателния център „Громов”, в Жуковский, което даде възможност за поява на първите снимки на машината.

Самолетът, който има означение Т-50-11 и борден номер 511, е излетял от заводското си летище в Комсомолск на Амур и е прелетял до Жуковский с междинно кацане в Новосибирск. На машината се виждат два допълнителни резервоара. За първи път самолетът се появи с такива през май 2017 г.

Деветият летящ прототип е изпълнил първия си полет на 6 август 2017 г. Той е вторият прототип, който полита през тази година. Т-50-9 дебютира през април.

Свързани теми

Предишна публикация
Полетя първият A330 MRTT за френските ВВС
Следваща публикация
Франция не иска да участва в белгийския изтребителен конкурс и вместо това направи директна оферта
34 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Сърбия ще получи ремонтираните беларуски МиГ-29 през 2021 г.

Беларус ще предаде ремонтираните и модернизирани изтребители МиГ-29 на Сърбия в началото на 2021 г. Това казва председателят на държавния беларуски военно-промишлен комитет комитета Роман Головченко, цитиран от беларуската информационна агенция БЕЛТА.

Airbus очаква нови германски поръчки за Eurofighter

Airbus Defense and Space очаква в скоро време допълнителни поръчки от Германия за Eurofighter и разчита на повече инвестиции в европейските отбранителни компании. Това заявява изпълнителният директор на компанията Дирк Хоке в интервю за германския вестник Handelsblatt.

F-35 продължава да страда от ниска надеждност

Усилията за подобряване на надеждността на изтребителите от следващото поколение F-35 не дават резултат, поради продължаващи проблеми с доставката на резервни части. Това съобщава Bloomberg, цитирайки доклад на Пентагона.

Русия предлага МиГ-35 на Аржентина

Русия официално е предложила на Аржентина да купи многоцелеви изтребители МиГ-35. Това съобщава аржентинското издание…

Чехия ще преговаря за F-35

Чешката република е поредната европейска страна, която заяви сериозно намерение да придобие изтребители от пето…
Меню