РВД се похвали със засилен трафик

41 прочитания

ДП РВД обслужи 331 464 полета през летния сезон (1 май – 31 август) на тази година. Това е с 4,2 % повече от регистрираните през миналата година. Това съобщиха от държавното предприятие.

Обслужените прелитащи полети са 274 620, което е с 3,59 % повече от 2016 г. 43 308 са обслужените излитащи и кацащи международни полети на българските летища, което е с 7,89 % повече от миналата година.

18,84 % е ръстът на обслужените вътрешни полети на територията на България и това лято са регистрирани 13 536 полета.

В условията на непрекъснатото увеличение на трафика, ДП РВД стартира есенната си кампания за набиране на нови ръководители на полети. Подборът на кандидатите започва на 16 октомври.

Всички, които са подали документи до тази дата и отговарят на изискванията, ще бъдат допуснати до следващите етапи. Повече информация може да намерите тук.

Свързани теми

Предишна публикация
Цветанов отново атакува президента за новия изтребител
Следваща публикация
Димитър Стоянов остро коментира твърденията на депутата Христов
41 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

РВД обяви дни на отворени врати

ДП РВД обявява „Дни на отворени врати“ на 29 септември, 3 и 5 октомври 2017 г. за всички желаещи да се запознаят отблизо с професията Ръководител на полети. Това съобщиха от държавното предприятие.

„Дни на отворени врати“ в ДП РВД

Държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение” стартира пролетната сесия за набиране на кандидати за Ръководители на полети с „Дни на отворени врати“ на 28 февруари и 7 март 2018 г. Това съобщават от предприятието.

РВД организира дни на отворените врати

В рамките на един месец ДП РВД ще организира три пъти „Дни на отворени врати“. Те ще се състоят съответно на 25 февруари, 7 март и 29 март 2019 г. Това съобщават от държавното предприятие.

Меню